Vakantietijd ! We gaan er even tussenuit ! We verzenden vanaf 13 augustus, maar bestellen kan altijd. Gebruik code 'summervibes' voor 10% korting !

Voor knipogen ;) en schouderklopjes

Wat vind je hier?

Alles wat met gevoelens te maken heeft. Zo simpel is het. Maar dat maakt het natuurlijk niet makkelijk om te kiezen.
Verrassingen, troostdingen, dingen die je aan het denken zetten, die helpen om jezelf of de ander te begrijpen. Heel veel tools, kadootjes, boeken, kaartjes, oefenmateriaal. Heel veel van wat jij zoekt is hier te vinden. Heel veel om weg te geven, uit te delen, maar ook heel veel wat je eigenlijk zelf wil krijgen. ♡ Scroll zeker verder en zie waar wij enthousiast van worden.

Mohowseg! Kijkt ne keer hier.

Zie hier, we selecteerden een hele reeks artikelen waarvan we denken dat jij ze leuk of interessant zal vinden. Ze maken ons alvast dolenthousiast.

Hartverwarmend ingepakt

Sfeervol, met een gelukspoppetje en een beetje liefde. Our gifts are wrapped hugs ;)

Voor wie?

Voor iedereen die gevoelens heeft of er mee te maken krijgt.
Ook voor jou! Man, vrouw, ouder, broer, zus, vriend(in), lief, leerkracht, therapeut, koppel, gezin, student, professional, werkgever, werknemer, zelfstandige, bedrijf, met een bleek-of donkergekleurd velleke, groepsmens, graag met rust gelaten, positivo, sensitivo, zoekend, aftastend of voluit, vol vreugde of met verdriet, spelend, verwonderd, strak in 't pak of yogabroek, gelovig, dromerig,...

Hoe shoppen? Slowshoppen!

Ceci n'est pas une bol dot com.
In onze onlinewinkel kan je rustig, op het gemak winkelen met het gemak van elke hedendaagse webshop. We zijn bewust geen pakhuis (opslagplaats) én we bieden géén 'vandaag besteld, morgen geleverd garantie'. Wat we op voorraad hebben kan snel verstuurd worden. Het zou niet kloppen hé! Vanuit amba-amba tegenwicht bieden aan de steeds sneller draaiende mallemolen van onze maatschappij en dan met deze webshop mee gaan in de stroom van snelshoppen. Walk your talk! We surfen niet mee op trends, elk artikel is met zorg uitgekozen en hoort in ons aanbod omdat het met gevoelens te maken heeft (of op z'n minst Vanessa blij maakt, soms gewoon omdat het bestaat)

Playful mood

Laat je verrassen door het moois dat op je wacht. Hier vind je geen gewone producten, maar bijzondere vondsten doordrenkt met warmte, liefde en een vleugje speelsheid. Bij amba-amba staat jouw groei centraal, en we nodigen je uit om samen met ons de wereld van gevoelens te verkennen, met een lach en een knipoog! In elke hoekje valt er wel iets te ontdekken. Speelsheid en professionaliteit voor elke leeftijd.

Blije klanten

Anoniem
Uw winkeltje... zoooooooo leuk... Goh... had ik elke maand maar vakantiegeld...
Marie-Jeanne
Was deugddoend voor hart en ziel! Blijft plakken…Er is hoop op de wereld van vandaag naar morgen! Eén en al verwondering en bewondering voor jullie prachtige plek!
Adelheid
Jullie blijven toch een flamboyant koppel die door alles heen blijven werken aan anderen helpen, hen inspireren en hen een houvast te bieden! Heel mooi

Welkom

bij amba-amba en in onze stenen winkel

Kom langs

We gaan je hartelijk ontvangen in onze stenen winkel. Geniet tijdens het shoppen van een drankje in de huiselijke sfeer van onze am'bar.
Openingsuren of op afspraak
dinsdag 10u30 - 12u00 & 13u30 - 16u00 woensdag 10u30 - 12u00 & 13u30 - 16u00 vrijdag 16u30 - 19u00 zaterdag 10u00 - 12u00 Klik op de knop hieronder voor de actuele openingsuren.